Organisatie: POB
zondag 1 april 2018 om 19:00 uur
Café de Bommel, Halstraat 1, Breda - Bekijk volledige kaart
Tijdens het paasweekend, paaszondag 1 en paasmaandag 2 april 2018, trekt voor alweer het 22e jaar op rij de POBparade door het centrum van Breda. De POBparade wordt georganiseerd door POB (stichting Poporganisatie Breda) en door de kenners gezien als een van 's lands gezelligste en muzikaalste kroegentochten, niet gebonden aan stijl of stroming. Ook in Café de Bommel kan het publiek al jaren lang genieten van heerlijk optredens, en dit jaar zijn die er van Spring Brisket en The Limelites.

19.00 - 20.30 The Limelites
22.00 - 23.30 Spring Brisket

SPRING BRISKET
De nieuwe band van/rond Danny Plinck is een band die kwaliteit en potentie heeft. Danny weet hoe hij een gitaarsolo uit moet voeren zonder daarbij met een enorm volume zijn ego te strelen. En met een songkeuze die meestal niet al te veel voor de hand ligt, maakt het allemaal net wat spannender!

THE LIMELITES
Deze band voert je terug naar het Jamaica uit de jaren zestig en zeventig, toen bands en artiesten zoals Desmond Dekker, Justin Hinds, Jackie Opel, Derrick Harriott, John Holt, The Skatalites en Rico Rodriguez daar de dienst uit maakten. The Limelites bestaat uit een selecte groep Nederlandse en Belgische muzikanten afkomstig uit oa The Regulators, Bang The Skillet, Zion Grooves en Soul Jamaica. De grote gemene deler is hun voorliefde voor Reggae, Rocksteady en authentieke Ska.