Organisatie: ChasséTheater
vrijdag 2 maart 2018 om 19:00 uur
ChasséTheater, Claudius Prinsenlaan 8, Breda - Bekijk volledige kaart
Na de successen De gelaarsde poes, De zere neus van Bergerac, Lang en gelukkig en Snorro herneemt regisseur Pieter Kramer het heerlijke Woef side story. De veelgeprezen familievoorstelling won in 2013 maar liefst vijf Musical Awards en de Z@PP Theaterprijs.

Woef side story speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes denkt. Zwerfhonden en chique viervoeters vliegen elkaar voortdurend in de haren. Maar het gedrag van de baasjes is eigenlijk al net zo bij de beesten af. Zo wil mevrouw Schoonbroek een nette uitlaatplaats voor haar deur, tot ergernis van haar slonzige buurman Bob. En dan is er ook nog de valse dokter Prick met zijn gevaarlijke verdovingsspuit…

Zal de liefde tussen Toto en Marina overwinnen in deze hilarische en ontroerende Romeo en Julia voor honden?

Theater Rotterdam
Theater Rotterdam is het nieuwe stadstheater van Rotterdam en is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam. Theater Rotterdam leidt de nieuwste generatie theatermakers op en staat voor grensverleggend, interdisciplinair theater dat het verschil, de diversiteit en de veelvormigheid toont. De succesvolle familievoorstelling, een echte traditie van het Ro Theater, wordt in Theater Rotterdam natuurlijk voortgezet door Pieter Kramer en zijn team. In 1999 regisseerde Kramer al zijn eerste familievoorstelling Ja zuster, nee zuster voor het Ro Theater, die in 2002 werd verfilmd tot een kassucces. Sinds 2004 is hij vaste regisseur bij het Ro Theater waar hij al vele familievoorstellingen regisseerde. Snorro, één van zijn successen, was in seizoen 16/17 nog in het Chassé Theater te zien en werd door onze bezoekers beoordeeld met een 4,5 uit 5!