Organisatie: POB
zondag 1 april 2018 om 19:00 uur
De Avenue, Waterstraat 5, Breda - Bekijk volledige kaart
Tijdens het paasweekend, paaszondag 1 en paasmaandag 2 april 2018, trekt voor alweer het 22e jaar op rij de POBparade door het centrum van Breda. De POBparade wordt georganiseerd door POB (stichting Poporganisatie Breda) en door de kenners gezien als een van 's lands gezelligste en muzikaalste kroegentochten, niet gebonden aan stijl of stroming. Dit jaar zijn met 3voor12/Breda de handen ineen geslagen om in De Avenue een line-up neer te zetten om je vingers bij af te likken: MacSwordfish, Windup Space, There There, Cape en Serenader zullen het Bredase publiek samen trakteren op een avond vol pop en rock!

19.00 - 19.45 Serenader
20.15 - 21.00 Cape
21.30 - 22.15 There There
22.45 - 23.30 Windup Space
00.00 - 01.00 MacSwordfish

CAPE
Staat al sinds 2000 gelijk aan energieke, vol rauwe, in de jaren 90 ondergedompelde rockmuziek. Zodra de instrumenten zijn ingeplugd is er nog altijd maar één optie: ogen dicht, diep ademhalen en spelen alsof het je laatste kans is.

MACSWORDFISH
Een rauwe stem, een huilende gitaar en opzwepende drums. Met inspiratiebronnen zoals The White Stripes, Triggerfinger en Band Of Skulls rockt dit Bredaas trio al jaren lang ieder publiek van zijn of haar sokken.

SERENADER
Maakt kolkende, melancholische en soms vrolijke poprock met een rauw randje. Zij verpakken met hun muziek zowel kleine als grote thema’s in muzikale vertelsels.

THERE THERE
Spannende new wave die luistert als een soundtrack van een intense thriller. Van minimalistisch en dromerig naar meedogenloos hard. Dit viertal biedt een intense luisterervaring waarbij dynamiek en verrassing de hoofdrollen vertolken.

WINDUP SPACE
Rocktrio die dynamische, alternatieve gitaarrock leeft. Sfeervolle melodieën en felle, venijnige riffs is waarin ze grossieren. Een warme, doorleefde stem zorgt voor een melancholisch randje.