zaterdag 20 januari 2018 om 19:00 uur
De Avenue, Waterstraat 5, Breda - Bekijk volledige kaart
Het sfeervolle De Avenue Theater is op zaterdag 20 januari het decor van Fabulous Showgirls Stars Road Tour, een avondvullende cabaret show waarin dragqueens centraal staan.

Het is één van de shows van The Fabulous Showgirls Stars Road Tour welke in 2018 diverse uitvoeringen heeft.

Verwacht een seated dinershow show waarin glitter en glamour centraal staan. Er zijn optredens van artiesten uit binnen- en buitenland, voornamelijk playback maar er wordt ook meegezongen over band.

De avond zal worden gepresenteerd door Jeanine met een verrassing presentatrice . Verder zijn er optredens van “the Shining Stars” : Kayleigh . Daarnaast staan Daisy D-Zire, Janice La Jerve, Aster de Lioncoeur, Miguel Alen Mistinguett, Divana Destiny en de Stardansers van Kenny Philippaars op het podium.
U mag een geweldige show verwachten met kostuums van hoog niveau, een show vol glitter, glamour en humor.


Naast het spektakel op het podium is het publiek al een attractie op zich. Er is zelfs een verkiezing van best geklede gast, en het publiek kan voor en na de show met artiesten op de foto.

Voor hotel, omkleden en make up service.
Graag reserveren vooraf via info@showentertainment.eu


Zaal open om 19:00
Showstart om 19:45

De show gaat door bij 150 aangemelde gasten.
De Avenue Theater is volledig verantwoordelijk voor de avond en huurt de show in, ze is ook volledig verantwoordelijk voor de kaartverkoop en de afhandeling.