Organisatie: ChasséTheater
donderdag 7 december 2017 om 20:30 uur
ChasséTheater, Claudius Prinsenlaan 8, Breda - Bekijk volledige kaart
Niels Geusebroek schreef in 2013 Take your time girl op het ritme van de hartslag van een baby, en dat werd meteen een hit. “Kippenvel”, riep Ruud de Wild na de liveversie in zijn radiostudio. Intiem en puur als bij een kampvuursessie, brengt Niels Geusebroek de ingetogen liedjes van zijn langverwachte tweede album Wildfire nu in onze theaterzaal. Met een nieuwe look en een nieuwe sound, maar gegarandeerd weer kippenvel!

Wildfire
Voor zijn nieuwe album Wildfire zocht Niels Geusebroek de samenwerking met anderen, zoals de band Sunday Sun, de Engelse muzikant Jack Savoretti, Leon Palmen en producer Krabman. Het duet All I want met Sarah Bettens van K’s Choice gooide al hoge ogen in een live-uitvoering op de radio. “Hartverscheurend”, aldus Gerard Ekdom. Voor de theatertournee rondom het nieuwe album selecteert Niels een collectie van songs, waarbij thema's als liefde, vriendschap en emotie centraal staan. Alles wat het vuur aanwakkert.

Niels Geusebroek
Dat Niels Geusebroek een ras-muzikant is, staat als een paal boven water. Als frontman van de band Silkstone tourde hij al op jonge leeftijd door het hele land en stond hij op de grote festivals. Na 6 jaar hield de band ermee op, maar Niels ging verder. Hij haalde de halve finale van The Voice of Holland, en had in de loop van het programma al liefst drie hits op zijn naam gezet. Een jaar later ontving hij zijn eerste gouden plaat, voor een hardstyle-nummer notabene. De echte doorbraak kwam datzelfde jaar voor het kwetsbare Take your time girl, waarmee Niels Geusebroek zich definitief onder de top van Nederlandse singer-songwriters vestigde.