Organisatie: POB
zaterdag 20 januari 2018 om 13:30 uur
Roots Mail Music, Van Goorstraat 14, Breda - Bekijk volledige kaart
Op zaterdag 20 januari 2018 vindt bij Roots Mail Music, gevestigd aan de Van Goorstraat 14 te Breda, opnieuw een volledig akoestisch optreden in deze winkel plaats. Deze middag komt de Bredase singer/songwriter Vagabound langs om zijn liederen van kerfstok, kaarslicht, God en godsamme met het aanwezige publiek te delen. Roots Mail Music organiseert in samenwerking met stichting Poporganisatie Breda (POB) elke 3e zaterdag van de maand een instore optreden. Er worden muzikanten uitgenodigd om middels twee korte optredens het publiek kennis te laten maken met hun eigen geschreven repertoire. De winkel zelf is op zaterdag natuurlijk al vanaf 10.00 uur geopend, en de instore optredens vangen stipt om 13.30 uur aan. De toegang is natuurlijk geheel gratis.

Vagabound is het alter-ego van doemfolk dichter Mario Petrus (Breda, 1980). Van straathoek tot kroeg en van theater tot festival brengt Vagabound zijn akoestische Engelstalige liederen van kerfstok, kaarslicht, God en godsamme ten gehore. Met medewerking van verscheidene muzikanten wist Vagabound inmiddels drie albums met eigen werk in zijn knapzak te steken. Tot voor kort zwierf hij niet alleen solo van podium naar podium waarbij hij zichzelf begeleid op gitaar en mondharmonica, maar maakte hij ook deel uit van het trio Campfire Collaboration. Met het uitgaan van dat kampvuurtje, heeft Vagabound tegenwoordig alle tijd om én is hij dus druk bezig met het schrijven van nieuw werk in aanloop naar een nieuw album. Kans is dus groot dat het aanwezige publiek de nodige muzikale primeurs voorgeschoteld krijgt. Deze middag bij Roots Mail Music zal hij naast het nodige nieuwe materiaal ook zeker enkele nummers van zijn eerste drie albums door de winkel laten klinken, en speelt en zingt hij nog steeds met de overtuiging van wie horen wil, moet het dan ook maar voelen.

Roots Mail Music en POB presenteren Instore met Vagabound, zaterdag 20 januari 2018, muziekwinkel Roots Mail Music, Van Goorstraat 14 te Breda, winkel open vanaf 10.00 uur, aanvang optreden 13.30 uur en toegang geheel gratis.

www.facebook.com/vagabound.nl
www.rootsmailmusic.com
www.pobsite.nl