Organisatie: ChasséTheater
vrijdag 9 februari 2018 om 20:11 uur
ChasséTheater, Claudius Prinsenlaan 8, Breda - Bekijk volledige kaart
Ge motter mar op komme, klassiek ontmoet carnaval! Het kan prachtig en het gebeurt wederom op deze avond. De voor de gelegenheid puik verklede philharmonie zuidnederland o.l.v. dirigent Arjan Tien speelt de fraaiste klassieke stukken afgewisseld met meezingbaar ander moois.

Eric Vloeimans
'Ik maak muziek voor miljoenen, maar die heb ik nog niet allemaal bereikt', is een terugkerende uitspraak van trompettist Eric Vloeimans. Al relatief vroeg in zijn carrière wint hij de belangrijkste jazzprijzen, waarna hij telkens opnieuw kleine doorbraken maakt naar een groter publiek. Vloeimans werkt voortdurend aan vele projecten tegelijk en is ook later in zijn carrière geregeld te gast bij jonge musici en kleinschalig opererende ensembles. Sinds 2006 leidt hij het kamerjazztrio Fugimundi en de elektrische combo Gatecrash.

Raoul Steffani
Raoul Steffani studeerde zang bij Xenia Meijer en Maarten Koningsberger aan de Conservatoria van Tilburg en Amsterdam. Daarnaast studeerde hij een jaar bij Prof. Peter Edelmann aan de Universität für Musik und darstellende Kunst in Wenen. Raoul was winnaar van de Elisabeth Evertsprijs 2016 en van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2016. Daarnaast wordt hij ondersteund door de VandenEnde Foundation. Als laureaat van het Prinses Christina Concours gaf hij op uitnodiging van de Nederlandse Ambassades concerten in de Verenigde Staten, Canada en Griekenland.